Werken aan herstel in Zoetermeer

13 maart 2023 | Voorlichting Weer aan het Werk

Maandelijkse voorlichtingsavond, 13 maart 2023

Weer aan het Werk

Weer aan het werk na een burn-out, depressie of psychose, hoeft niet gemakkelijk te zijn. Terugkomen in je routine kan ingewikkeld zijn. Welke twijfels heb jezelf? Hoe kun je dit aanpakken? Ook stigma kan een belemmering zijn. Zien je collega’s je anders?

Twee mensen met ervaring hierin vertellen hierover. Wat is hen meegevallen, wat heeft hen geholpen? Zij hebben ook tips voor collega’s, partners en vrienden.

Er is veel informatie over burnout, depressie, angststoornissen en psychose. Maar veel minder zijn er tips en adviezen over hoe je weer een leven kunt leiden nadat je uitgevallen bent. Hoe je weer aan het werk gaat. Toch  is dit iets waar veel mensen dagelijks mee te maken krijgen. Iemand die maanden zonder werk heeft gezeten wordt geconfronteerd met een heleboel zorgen en angsten over de terugkeer. Dit kan terugkeer moeilijk maken. Twijfels over je competenties en angst om door anderen beoordeeld te worden. Meestal helpt de terugkeer in een routine, meer sociale interactie en de re-integratie op de werkplek, je te motiveren en je weer meer jezelf te laten voelen.

Praktische informatie:
Datum: maandag 13 maart 2023
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (deur open 19.00 uur)
Waar: De Patio, Gaardedreef 189, 2723 AZ Zoetermeer

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.