Werken aan herstel in Zoetermeer

Start najaar 2022 | Herstellen met rap muziek

Start najaar 2022

Is muziek een uitlaadklep voor je? Is rap voor jou een fijne manier om je uit te drukken? Teksten schrijven en muziek maken kan voor sommige mensen een pakkende manier zijn die bijdraagt aan herstel.

We bieden workshops aan op een veilige plek. Deelnemers kunnen op een positieve manier hun frustraties, problemen en gevoelens en talent uiten. Dit kan bijdragen aan het versterken van zelfvertrouwen, creativiteit en woordenschat.

Tijdens de workshops worden verhalen omgezet in echte nummers. Wat is er nou bevrijdender dan je gevoelens, problemen of mooie dingen die je meemaakt verwoorden in een liedje, dat je altijd terug kan luisteren?

Je leert met andere samen te werken, uit je comfortzone te stappen en sterke muzikale nummers in elkaar te zetten. Onderweg ontvang je tips en tricks hoe je aan je problematiek kunt werken en waar je eventueel meer hulp en zorg kunt krijgen.

Hou jij van rappen en/of zingen? Lijkt het je leuk om samen met anderen deel te nemen aan workshops en je muziek op te nemen?

Voor wie?

Inwoners van Zoetermeer, met een (psychische) kwetsbaarheid, die houden van rappen en/of zingen, die met gelijkgestemden actief aan de slag willen met zijn/haar eigen herstel.

Door wie?

‘Keesje’ (artiestenaam) heeft wat hij heeft meegemaakt verwerkt in zijn muziek. Nu is hij 3 jaar bezig met zijn herstel. Sinds hij positiever in het leven staat, dit uitdraagt in zijn nummers, komen er veel mooie dingen op zijn pad.

Praktische informatie:

Groepsgrootte: 4 deelnemers
Duur: 4 wekelijkse bijeenkomsten
Start: najaar 2022
Locatie: informatie volgt
Deelname is kosteloos

Informatie en aanmelden:

Heb je belangstelling? Meldt je aan via e-mail: contact@werkenaanherstelinzoetermeer.nl

De workshops worden verzorgd in samenwerking met Stichting Niet Alleen, meer weten over Stichting Niet Alleen en ‘Keesje’ zie: https://stichtingnietalleen.nl/media